02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
Тест · Haval H6 2.0 Supreme

Тест · Haval H6 2.0 Supreme

Големиот СУВ од кинеската марка донесува големо освежување на автомобилската сцена. Дизајнот е првото што освојува кај специјализираната марка за теренци на Great Wall Motors. Изненадувањата кај Haval H6 зборуваат за брзиот напредок во оваа марка што долго ја...
Great Wall во септември со над 40.000 продажби на Haval H6

Great Wall во септември со над 40.000 продажби на Haval H6

Great Wall Motors повторно го привлече вниманието на македонската сцена со стартот на продажбата на СУВ-моделот Haval H6. Во меѓувреме заврши салонот Ауто Кина во Пекинг. Вестите што сега ги носи кинескиот концерн се слични како во златните години на европската...
Haval H6 е кинескиот СУВ што многумина го поврзуваат со друга марка

Haval H6 е кинескиот СУВ што многумина го поврзуваат со друга марка

Довербата во квалитетите што (отсекогаш) ги нуди Great Wall одненадеж порасна енормно, откако марката настапува со многу повпечатлив дизајн; Но и технологијата пак напредуваше. Haval H6 е способен да го привлече вниманието на улица, при што само малкумина ќе знаат за...
Haval достигна тримилионска продукција за моделот H6

Haval достигна тримилионска продукција за моделот H6

Големината на домашниот пазар им дозволува на кинеските производители да напредуваат брзо со развојот на новите генерации возила. За помалку од десет години, СУВ-моделот од средната класа Haval H6 веќе надмина продукција од три милиони. Во меѓувреме има и нов модел,...
GREAT WALL VOLEEX C10

GREAT WALL VOLEEX C10

GREAT WALL VOLEEX C10 • ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО : 2013 • ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ: 65.000 KM • ПОГОН : 4Х2 • КАПАЦИТЕТ НА МОТОР : 1497 CM3 • СИЛА НА МОТОР: 71.3KW • ГОРИВО : БЕНЗИН • СТАНДАРДНА ОПРЕМЕНОСТ • ДОПОЛНИТЕЛНО ВГРАДЕНА ОПРЕМА : МЕТАЛИК БОЈА И ВГРАДЕН ФАБРИЧКИ...