02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Контактирајте не

Доколку сакате да ги разгледате моделите што ги нудиме, да добиете информации за финансирање при купувањето или да закажете тест возење, јавете ни се на телефон секој работен ден од 08 до 16 часот или во сабота од 08 до 15 часот. Можете да ни испратите и порака преку email, тоа можете да го направите преку формата која ќе ја најдете подолу на оваа страна.

Локација

ул. “Скупи” бр.1, 1000 Скопје

Телефон

Салон: 02/ 2655-655
Сервис: 02/ 2654-654

Email

toltumotors@greatwall.mk

Работно време

Секој работен ден : од 08 – 16 часот
Сабота: од 08 – 15 часот

Порака

КАДЕ СЕ НАОЃАМЕ

GWM Focus Dedication Specialization