02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
Тест · Haval H6 2.0 Supreme

Тест · Haval H6 2.0 Supreme

Големиот СУВ од кинеската марка донесува големо освежување на автомобилската сцена. Дизајнот е првото што освојува кај специјализираната марка за...