02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
2013 SUBARU FORESTER 2.0 TDi

Година на производство: 2013
Погон: AWD (All weel drive)
Мотор: 2.0 Турбодизел
Сила на мотор : 108Kw / 147KS
Боја на каросерија: Сребрена
Регистрирано до: 01.08.2024
Опрема:
• Централна далечинска брава
• Електрика на предни и задни стакла
• Електрика на ретровизори
• Воздушни перничиња 7
• Греење на предни седишта
• Серво упавувач
• Темпомат
• Автоматски двозонски клима уред
• АБС систем за кочење,
• ESP систем за електронска стабилност
• Борд компјутер
• ISOFIX систем за детско седиште
• Аудио ЦД систем со 4 звучници
• USB
• Задна паркинг камера
• Металик боја

Цена без ДДВ*: 14.980,- Еур (928.760,00 Денари)