02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

GREAT WALL STEED 5 4×4

• ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО : 2017
• ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ: 89.700 KM
• ПОГОН : 4Х4
• КАПАЦИТЕТ НА МОТОР : 2.378 CM3
• СИЛА НА МОТОР: 93KW
• ГОРИВО : БЕНЗИН
• ЦЕНА : 11.300 € + 18% ДДВ

Дополнителна опрема:
Плински уред со атест
Кука за влечење товар со атест