02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

2019 Great Wall STEED 6 TNG

Година на производство: 2019
Погон: 4х4
Мотор: 2.4i бензински
Сила на мотор : 90Kw / 122KS
Боја на каросерија: Сребрена
Регистрирано до: 19.10.2023
Опрема:
• Централна далечинска брава,
• Електрика на предни и задни стакла
• Воздушни перничиња за возач и совозач
• Серво упавувач
• Автоматски клима уред со сензор
• АБС систем за кочење,
• EBD вентилирачки предни и задни дискови
• ESP систем за електронска стабилност
• HHC помош при качување на нагорнина
• TPMS систем за надгледување на притисокот на пневматиците
• TCS систем за помагање на движење
• Аудио систем со 4 звучници
• MP3 CD-player
• USB
• iPod интерфејс
• Задна паркинг камера
• Кожни седишта
• Плински апарат Landi Renzzo
• Кука за влечење
• Металик боја

Цена без ДДВ*: 14.000,- Еур (899.000,00 Денари)
Цена со 18% ДДВ: 16.520,-Еур ( 1.024.240,00 Денари)

*За правни лица – можност за поврат на 18% ДДВ