02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ ИЛИ 150.000 КИЛОМЕТРИ

GREATWALL

Семеен и модерен SUV
или практично и издржливо PickUp возило.
Направете го Вашиот избор.

GreatWall Steed 6

– Со погон на сите 4 тркала
– Кожен управувач
– ESP – систем за електронска стабилност
– Борд компјутер со 13 функции и контроли на волан
– 16″ алуминиумски фелни со гуми 235/70R16
– LED задни светла

Контактирајте не

02/ 2654-654
02/ 2655-655

Локација

Јадранска магистрала бр.58, 1000 Скопје

Email

toltumotors@greatwall.mk

Работно време

Понеделник – Петок : од 8 – 16 часот
(Салон: од 8 – 18 часот)
Сабота: од 8 – 15 часот
Недела: Затворено

Испратете порака