02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Haval H2

Цени од 17.950,00 €

– Со погон на предните или сите тркала
– 1,5 Турбобензински мотор (143 кс)
– Менувач со 6 брзини
– Електронски клима уред со AUTO функција
– 18 инчни алуминиумски бандажи со гуми 235/55R18
– Четири задни паркинг сензори
– Тонирани стакла

Haval H6

Цени од 22.400,00 €

– 1,5 Турбобензински мотор (163 кс) или
– 2,0 Турбобензински мотор (190 кс)
– DCT автоматски менувач со 7 брзини
– 18 или 19 инчни алуминиумски бандажи
– Електронски клима уред со AUTO функција
– 9″ LCD дисплеј на допир со висока резолуција
– Тонирани стакла

Контактирајте не

02/ 2654-654
02/ 2655-655

Локација

ул. “Скупи” бр.1, 1000 Скопје

Email

toltumotors@greatwall.mk

Работно време

Понеделник – Петок : од 8 – 16 часот
Сабота: од 8 – 15 часот
Недела: Затворено

Испратете порака