02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

2007 NISSAN PATHFINDER

Година на производство: 2007
Погон: 4х4
Мотор: 2.5 DCI
Гориво: Дизел
Сила на мотор : 126Kw / 172KS
Боја на каросерија: Црна Металик
Регистрирано до: 10.11.2023
Опрема:
• Централна далечинска брава
• Електрика на предни и задни стакла
• Воздушни перничиња за возач и совозач странични воздушни перничиња и воздушни завеси
• Серво упавувач
• Автоматски клима уред (три зони)
• АБС систем за кочење
• EBD вентилирачки предни и задни дискови
• ESP систем за електронска стабилност
• HHC помош при качување на нагорнина и надолнина
• TCS систем за помагање на движење
• Аудио систем со 4 звучници
• CD-player
• USB
• Bluetooth
• Задна паркинг камера
• Кожни седишта,
• Греење на седишта
• Кука за влечење
• Странични скали
• Металик боја

Цена : 11.500,- Еур (713.000,00 Денари)