02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

STEED 7

НАСКОРО!

Новата, 7-ма генерација на еден од најпродаваните пикапи комбинира практичност, современа технологија и врвна безбедност.
Steed 7 се разликува од неговите претходници со уште поголемо меѓуоскино растојание,
поголемо растојание од тлото и поголем товарен простор.