02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
Haval-Jolion-Makedonija

HAVAL JOLION

Haval-H6-Makedonija

HAVAL H6

Haval-Jolion-HEV-Makedonija

HAVAL JOLION HEV

Haval-H6-HEV-Makedonija

HAVAL H6 HEV

Haval-Dargo-Makedonija

HAVAL DARGO

Контактирајте не

02/ 2654-654
02/ 2655-655

Локација

ул. “Скупи” бр.1, 1000 Скопје

Email

toltumotors@greatwall.mk

Работно време

Понеделник – Петок : од 8 – 16 часот
Сабота: од 8 – 15 часот
Недела: Затворено

Испратете порака