02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Great Wall Македонија

Great Wall возилата, безбедни и удобни, сега достапни и за Вас. Благодарение палетата на модерни и проверени модели, Great Wall Македонија Ви нуди возила со најдобар сооднос меѓу употеребливост, квалитет и цена на македонскиот пазар.

HAVAL модели

Great Wall во соработка со инжинерите и дизајнерите од германскиот производител BMW ги разви моделите HAVAL. Од сега на македонскиот пазар имате можност да набавите висококвалитетни возила со пристапна цена.

Септември е месецот на љубовта, на среќата, на слаткото грозје…
Септември е месец кога златната есен полека, но сигурно се спушта и не зема во своите прегратки…
Септември е месец на опуштеноста во домот, во семејството, во односите со пријателите…

Но Септември е и месец во кој можете опуштено да набавите возило за Вашите потреби на лизинг со субвенционирана каматната стапка.
*Sweet September*
Чест ни е да Ве информираме за нашата нова акциска понуда
*Sweet September* за HAVAL H6 и за All New GW STEED 7.

За било какви дополнителни информации нашиот тим со задоволство Ве очекува.
Информации на тел: 02 2654 654 или 075 432 200

Контактирајте не

Салон: 02/ 2655-655
Сервис: 02/ 2654-654

Локација

ул. “Скупи” бр.1, 1000 Скопје

Email

toltumotors@greatwall.mk

Работно време

Понеделник – Петок : од 8 – 16 часот
Сабота: од 8 – 15 часот
Недела: Затворено

Каде се наоѓаме