02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
KIA SPORTAGE 2.0 TDi

KIA SPORTAGE 2.0 TDi

KIA SPORTAGE 2.0 TDi • ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО : 2007• ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ: 295.260 KM• КАПАЦИТЕТ НА МОТОР : 1991 CM3• СИЛА НА МОТОР: 82 KW• ГОРИВО : Дизел• ЦЕНА : 5.900 €

Opel Corsa 1.0 C

Opel Corsa 1.0 C

Opel Corsa 1.0 C • ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО : 2004• ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ: 162.400 KM• КАПАЦИТЕТ НА МОТОР : 968 CM3• СИЛА НА МОТОР: 44 KW• ГОРИВО : БЕНЗИН• ЦЕНА : 1.800 €

GREAT WALL STEED 5 4×4 D

GREAT WALL STEED 5 4×4 D

GREAT WALL STEED 5 4x4 • ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО : 2012• ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ: 105.000 KM• ПОГОН : 4Х4• КАПАЦИТЕТ НА МОТОР : 1.996 CM3• СИЛА НА МОТОР: 105KW• ГОРИВО : ДИЗЕЛ• ЦЕНА : 8.700 € + 18%...

GREAT WALL STEED 5 4×4

GREAT WALL STEED 5 4×4

GREAT WALL STEED 5 4x4 • ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО : 2017• ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ: 89.700 KM• ПОГОН : 4Х4• КАПАЦИТЕТ НА МОТОР : 2.378 CM3• СИЛА НА МОТОР: 93KW• ГОРИВО : БЕНЗИН• ЦЕНА : 11.300 € + 18% ДДВ Дополнителна опрема:Плински уред со атестКука за влечење товар со...