02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Контактирајте не

Доколку сакате да ги разгледате моделите што ги нудиме, да добиете информации за финансирање при купувањето или да закажете тест возење, јавете ни се на телефон секој работен ден од 08 до 16 часот или во сабота од 08 до 15 часот. Можете да ни испратите и порака преку email, тоа можете да го направите преку формата која ќе ја најдете подолу на оваа страна.

Локација

Јадранска магистрала бр.58, 1000 Скопје

Телефон

Салон:
02/ 2655-655; 075 432 200; 075 254 999

Сервис и резервни делови:
02/ 2654-654; 075 446 995

Email

Салон:
prodazba@greatwall.mk; prodazba.sv@greatwall.com.mk

Сервис и резервни делови:
toltumotors@greatwall.mk

Работно време

Секој работен ден : од 8 – 16 часот
(Салон: од 8 – 18 часот)
Сабота: од 8 – 15 часот

Порака

14 + 5 =

*Пополнувањето на сите полиња е задолжително

GWM Focus Dedication Specialization