02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Со голема самодоверба можеме да кажеме дека Haval H6 е меѓу најдобрите, ако не и најдобриот кинески автомобил кој сме го имале на тест. Почнувајќи од дизајнот на екстериерот, финишот, квалитетната обработка, ентериерот, технолошките елементи, безбедносните и системите за асистенција, едноставно во секој поглед, Haval H6 е неприкосновен, а воедно и ни дава многу важна слика од еден сосема друг аспект – колку кинеските автомобили бележат забрзан напредок.

Haval H6 na test vo redakcijata na Avtoplus

Haval не ги крие своите амбиции да го освои европскиот пазар и да се наметне како сериозен играч во сегментот и е на одличен пат да ја промени перцепцијата на купувачите кога станува збор за производ кој доаѓа од Кина. Со своите димензии, опрема и пред се сите технологии и системи кои ги има на располагање, H6 дефинитивно ќе се наметне како сериозен премиум бренд на европските пазари.

превземен дел од текстот објавен во avtoplus.mk​
Прочитај го целиот текст тука:
https://avtoplus.mk/test-haval-h6-predvesnik-na-nova-era/