02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
2012 SUBARU XV 2.0 TDi

2012 SUBARU XV 2.0 TDi

2012 SUBARU XV 2.0 TDi Година на производство: 2012 Погон: AWD Мотор: 2.0 Турбодизел Сила на мотор : 108Kw / 147KS Боја на каросерија: Бордо Регистрирано до: 28.12.2023 Опрема: • Централна далечинска брава, • Електрика на предни и задни стакла • Електрика на...
2013 SUBARU FORESTER  2.0 TDi

2013 SUBARU FORESTER 2.0 TDi

2013 SUBARU FORESTER 2.0 TDi Година на производство: 2013 Погон: AWD (All weel drive) Мотор: 2.0 Турбодизел Сила на мотор : 108Kw / 147KS Боја на каросерија: Сребрена Регистрирано до: 01.08.2024 Опрема: • Централна далечинска брава • Електрика на предни и задни стакла...
Great Wall STEED 6 TNG

Great Wall STEED 6 TNG

2019 Great Wall STEED 6 TNGГодина на производство: 2019Погон: 4х4Мотор: 2.4i бензинскиСила на мотор : 90Kw / 122KSБоја на каросерија: СребренаРегистрирано до: 19.10.2023Опрема:• Централна далечинска брава,• Електрика на предни и задни стакла• Воздушни перничиња за...