02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Ако се бара да се одбере само еден бренд кој ќе ги сруши сите предрасуди кон кинеските автомобили – тогаш тоа е Haval, конкретно со моделот H6.
Погледнете ја епизодата и дознајте повеќе за Haval H6.

превземено видео од RPM mk