02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Haval H6 е еден од финалистите на Златно тркало – https://zlatnotrkalo.mk/​
Haval е луксузниот бренд на GreatWall и видете дали е подобра опција и зошто би бил подобар од својата конкуренција, не заборавајте дека е во навистина силна конкуренција каде се бара буквално се!

превземено видео од RPM mk