02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Haval H6 е кандидат за најпосакуван семеен автомобил во Македонија.
Доколку Haval H6 е вашиот омилен автомобил, имате можност да гласате во период од 15 до 31 Март на www.zlatnotrkalo.mk