02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Претходната генерација на Haval H6, освои со дизајнот, со просторноста и опременоста, со издржливата техника и со имиџот на „ништо не му недостига“. Новиот модел оди на уште повеќе.

Haval H6 во новата генерација наследува моделско име што пет години во низа беше меѓу 10-те најпродавани СУВ-модели во светски рамки. Повеќе од 60 пазари во светот го продаваат овој модел.

превземен дел од текстот објавен во automedia.mk
автор: Дарко Јаконов
Прочитај го целиот текст тука:
https://automedia.mk/objavi/haval-h6-3ta-gen-najava/​