02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
Тест Haval H6: Предвесник на нова ера

Тест Haval H6: Предвесник на нова ера

Со голема самодоверба можеме да кажеме дека Haval H6 е меѓу најдобрите, ако не и најдобриот кинески автомобил кој сме го имале на тест. Почнувајќи...

Haval H6 – Нокаутер?!

Haval H6 – Нокаутер?!

Ако се бара да се одбере само еден бренд кој ќе ги сруши сите предрасуди кон кинеските автомобили - тогаш тоа е Haval, конкретно со моделот H6....

Haval Jolion 2022 – Кога возењето е лесно!

Haval Jolion 2022 – Кога возењето е лесно!

Ова не е реклама ова не е спонзорирано, едноставно возењето со Haval Jolion е лесно, дури и мајка ми што нема ЕДЕН ДЕН зад волан успеа да се паркира...

Тест · Haval Jolion 1.5T Supreme

Тест · Haval Jolion 1.5T Supreme

Џокерот на Haval има појава на ѕвезда, внатрешноста приредува пријатно изненадување, во возењето се стекнува впечаток дека тоа е зрел и способен...

Тест Haval H6: Оправдани високи цели

Тест Haval H6: Оправдани високи цели

Модерно-класичен стил Во последниве година и половина имавме можност да испробаме неколку SUV возила кои доаѓаат од Кина. А за Haval H6 може со...

Тест · Haval H6 2.0 Supreme

Тест · Haval H6 2.0 Supreme

Големиот СУВ од кинеската марка донесува големо освежување на автомобилската сцена. Дизајнот е првото што освојува кај специјализираната марка за...