02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk

Ова не е реклама ова не е спонзорирано, едноставно возењето со Haval Jolion е лесно, дури и мајка ми што нема ЕДЕН ДЕН зад волан успеа да се паркира профи! Бидејќи системи функционираат перфектно, погледнете и видете!

превземено видео од RPM mk