02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
25 Јуни – Ден за гордост на тимот на GREAT WALL -ТОЛТУ Моторс Скопје

25 Јуни – Ден за гордост на тимот на GREAT WALL -ТОЛТУ Моторс Скопје

25 Јуни е ден за городст во тимот на GREAT WALL – ТОЛТУ Моторс -Скопје – Лидер на македонскиот пазар за продажба на “Противпожарни интервентни возила со комплетна опрема за мониторинг, превенција и брза интервенција во справувањето со шумските пожари”. Набавката...
GREAT WALL STEED 5 4×4

GREAT WALL STEED 5 4×4

GREAT WALL STEED 5 4×4 • ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО : 2017• ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ: 89.700 KM• ПОГОН : 4Х4• КАПАЦИТЕТ НА МОТОР : 2.378 CM3• СИЛА НА МОТОР: 93KW• ГОРИВО : БЕНЗИН• ЦЕНА : 12.300 € + 18% ДДВ Дополнителна опрема:Плински уред со атестКука за влечење товар со...
GREAT WALL HOVER H6 4WD

GREAT WALL HOVER H6 4WD

GREAT WALL HOVER H6 4WD • ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО : 2016 • ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ: 44.000 KM • ПОГОН : 4Х4 • КАПАЦИТЕТ НА МОТОР : 1497 CM3 • СИЛА НА МОТОР: 105KW • ГОРИВО : БЕНЗИН • FULL Опрема • ЦЕНА со 18% ДДВ : 12899...
Haval H6 – Подобра опција од конкуренцијата

Haval H6 – Подобра опција од конкуренцијата

Haval H6 е еден од финалистите на Златно тркало – https://zlatnotrkalo.mk/​Haval е луксузниот бренд на GreatWall и видете дали е подобра опција и зошто би бил подобар од својата конкуренција, не заборавајте дека е во навистина силна конкуренција каде се бара...
ТЕСТ: Haval H6 2.0 GDIT Supreme – Од Кина со љубов!

ТЕСТ: Haval H6 2.0 GDIT Supreme – Од Кина со љубов!

Haval е брендот на GWM задолжен за SUV модели, a H6 е тековниот знаменосец на гамата. На прв поглед, изгледа навистина… Европски. Ги нема оние незграпни, малку чудни пропорции кои се типични за кинеските возила. Нема ниту „украден“ дизајн – да, ако погледнете поубаво...