02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
ТЕСТ: Haval H6 2.0 GDIT DCT7 4×4 Supreme – Гордо од Кина!

ТЕСТ: Haval H6 2.0 GDIT DCT7 4×4 Supreme – Гордо од Кина!

Веќе некое време тврдиме дека атрибутот „кинески“ не е воопшто негативен. Всушност, со оглед на пазарните околности и желбите на купувачите – би рекле дека зборот „кинески“ веќе во моментов (а уште повеќе наскоро ќе) означува и нешто позитивно. А и зошто не би било...
Haval H6 – Нокаутер?!

Haval H6 – Нокаутер?!

Ако се бара да се одбере само еден бренд кој ќе ги сруши сите предрасуди кон кинеските автомобили – тогаш тоа е Haval, конкретно со моделот H6. Погледнете ја епизодата и дознајте повеќе за Haval H6. превземено видео од RPM...
Haval Jolion 2022 – Кога возењето е лесно!

Haval Jolion 2022 – Кога возењето е лесно!

Ова не е реклама ова не е спонзорирано, едноставно возењето со Haval Jolion е лесно, дури и мајка ми што нема ЕДЕН ДЕН зад волан успеа да се паркира профи! Бидејќи системи функционираат перфектно, погледнете и видете! превземено видео од RPM...
GREAT WALL STEED 7 2.4i 4×4

GREAT WALL STEED 7 2.4i 4×4

Цена со ДДВ: 20.500 EUR / 1.271.000,00 денариGREAT WALL STEED 7 2.4i 4×4 Марка: GREAT WALLМодел: STEED 7 2.4iГодина: 2022Гориво: БензинКилометри: 19.200 кмМенувач: РаченКаросерија: Пик-АпБоја: Сребрена МеталикРегистрација: МакедонскаРегистрирана до: 02.2024Сила...
Тест · Haval Jolion 1.5T Supreme

Тест · Haval Jolion 1.5T Supreme

Џокерот на Haval има појава на ѕвезда, внатрешноста приредува пријатно изненадување, во возењето се стекнува впечаток дека тоа е зрел и способен автомобил. Кинескиот концерн со Haval Jolion го најде своето место на пазарот, а тоа воопшто не е во најевтиниот сегмент....