02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
Тест · Haval Jolion 1.5T Supreme

Тест · Haval Jolion 1.5T Supreme

Џокерот на Haval има појава на ѕвезда, внатрешноста приредува пријатно изненадување, во возењето се стекнува впечаток дека тоа е зрел и способен автомобил. Кинескиот концерн со Haval Jolion го најде своето место на пазарот, а тоа воопшто не е во најевтиниот сегмент....
Haval Jolion е автомобилот со којшто другите се споредуваат

Haval Jolion е автомобилот со којшто другите се споредуваат

По првата средба со најновиот модел на Haval, компактниот СУВ Jolion, прашањето е: Дали уште постои и колку е мерлива разликата со производителите на автомобили што во Европа ги познаваме подобро? Нашиот автомобилски пазар ретко бил во улога да е привилегиран. Тоа што...
Ова не е кинески СУВ, тој е марка: Haval H6 од трета генерација

Ова не е кинески СУВ, тој е марка: Haval H6 од трета генерација

Претходната генерација на Haval H6, освои со дизајнот, со просторноста и опременоста, со издржливата техника и со имиџот на „ништо не му недостига“. Новиот модел оди на уште повеќе. Haval H6 во новата генерација наследува моделско име што пет години во низа беше меѓу...

Седмата генерација на пикапот Great Wall Steed во продажба во Македонија

Седмата генерација на Great Wall Steed ги спојува издржливоста и имиџот во повеќе од пристоен пикап, што е добар за работа, но го привлекува вниманието и на возачите со активен животен стил, на коишто СУВ им е премногу салонски, а обичен пикап им е премногу камионски....
25 Јуни – Ден за гордост на тимот на GREAT WALL -ТОЛТУ Моторс Скопје

25 Јуни – Ден за гордост на тимот на GREAT WALL -ТОЛТУ Моторс Скопје

25 Јуни е ден за городст во тимот на GREAT WALL – ТОЛТУ Моторс -Скопје – Лидер на македонскиот пазар за продажба на “Противпожарни интервентни возила со комплетна опрема за мониторинг, превенција и брза интервенција во справувањето со шумските пожари”. Набавката...
Haval H6 – Подобра опција од конкуренцијата

Haval H6 – Подобра опција од конкуренцијата

Haval H6 е еден од финалистите на Златно тркало – https://zlatnotrkalo.mk/​Haval е луксузниот бренд на GreatWall и видете дали е подобра опција и зошто би бил подобар од својата конкуренција, не заборавајте дека е во навистина силна конкуренција каде се бара...