02/ 2654-654; 02/ 2655-655 toltumotors@greatwall.mk
Ова не е кинески СУВ, тој е марка: Haval H6 од трета генерација

Ова не е кинески СУВ, тој е марка: Haval H6 од трета генерација

Претходната генерација на Haval H6, освои со дизајнот, со просторноста и опременоста, со издржливата техника и со имиџот на „ништо не му недостига“. Новиот модел оди на уште повеќе. Haval H6 во новата генерација наследува моделско име што пет години во низа беше меѓу...
Седмата генерација на пикапот Great Wall Steed во продажба во Македонија

Седмата генерација на пикапот Great Wall Steed во продажба во Македонија

Седмата генерација на Great Wall Steed ги спојува издржливоста и имиџот во повеќе од пристоен пикап, што е добар за работа, но го привлекува вниманието и на возачите со активен животен стил, на коишто СУВ им е премногу салонски, а обичен пикап им е премногу камионски....
25 Јуни – Ден за гордост на тимот на GREAT WALL -ТОЛТУ Моторс Скопје

25 Јуни – Ден за гордост на тимот на GREAT WALL -ТОЛТУ Моторс Скопје

25 Јуни е ден за городст во тимот на GREAT WALL – ТОЛТУ Моторс -Скопје – Лидер на македонскиот пазар за продажба на “Противпожарни интервентни возила со комплетна опрема за мониторинг, превенција и брза интервенција во справувањето со шумските пожари”. Набавката...
Haval H6 – Подобра опција од конкуренцијата

Haval H6 – Подобра опција од конкуренцијата

Haval H6 е еден од финалистите на Златно тркало – https://zlatnotrkalo.mk/​Haval е луксузниот бренд на GreatWall и видете дали е подобра опција и зошто би бил подобар од својата конкуренција, не заборавајте дека е во навистина силна конкуренција каде се бара...
ТЕСТ: Haval H6 2.0 GDIT Supreme – Од Кина со љубов!

ТЕСТ: Haval H6 2.0 GDIT Supreme – Од Кина со љубов!

Haval е брендот на GWM задолжен за SUV модели, a H6 е тековниот знаменосец на гамата. На прв поглед, изгледа навистина… Европски. Ги нема оние незграпни, малку чудни пропорции кои се типични за кинеските возила. Нема ниту „украден“ дизајн – да, ако погледнете поубаво...
Тест Haval H6: Оправдани високи цели

Тест Haval H6: Оправдани високи цели

Модерно-класичен стил Во последниве година и половина имавме можност да испробаме неколку SUV возила кои доаѓаат од Кина. А за Haval H6 може со сигурност да кажеме дека е на самиот врв. Ова е модел кој може да се пофали со елегантен и модерен дизајн кој во ниту еден...